Bingohallit

Netissä on vain muutama täysin suomenkielinen bingohalli. Niistäkään kaikki eivät ole hyviä, joten hyvät bingohallit ovat harvassa.

Keräsimme tähän netin parhaat bingot. Nämä hallit ovat tutustumisen arvoisia, kun haluat pelata nettibingoa. Kaikista löytyy bingon lisäksi myös arpoja ja hedelmäpelejä.

Parhaat bingot

Nettibingojen parhaimmisto

Kun valitsimme nämä kolme bingohallia, kiinnitimme huomiota erityisesti neljään asiaan: helppokäyttöisyyteen, bingoon, suomenkielisyyteen ja muihin peleihin.

Helppokäyttöisyys on tärkeää, sillä kukapa haluaisi pelata monimutkaisella sivustolla? Ei kukaan. Kaikki nämä bingot toimivat nettiselaimessasi ilman monimutkaisia ohjelmistojen asentamisia tai muita ongelmia.

Bingo – siitähän tässä on kyse. Kussakin näistä kolmesta sivustosta on erinomainen bingopelien valikoima. Bingokorttien hinnat alkavat vain parista sentistä ja kortteja voi ostaa niin paljon kuin haluaa, joten pelit sopivat omalle kukkarolle.

Kaikki listan hallit ovat suomenkielisiä. Tästä emme tingi.

Bingohalleissa voi pelata paljon muutakin kuin bingoa. Hyvissä bingohalleissa on bingon vieressä “minipelejä”, eli pieniä hedelmäpelejä joita voi pyöritellä arvonnan lomassa. Lisäksi jokainen hyvä halli tarjoilee muutenkin hyvän kattauksen hedelmäpelejä.

Unibet Bingohalli

Unibet BingoUnibet Bingo on netin paras bingohalli. Siellä pelaaminen tapahtuu suomenkielellä, rekisteröityminen vie muutaman minuutin ja tarjolla on isoja rahapalkintoja.

Käytettävissäsi on erittäin helppokäyttöinen bingo-ohjelmisto.

Rahansiirrot ovat salamannopeita ja voit halutessasi ostaa bingokuponkeja vaikka heti. Tietenkin voit aluksi kokeilla bingoa myös ilmaiseksi.

Uusia tallettajia Unibet Bingossa odottavat päivittäiset bingotarjoukset.

Maria Bingohalli

Maria BingoMaria Bingo on Unibetin bingon tapaan laadukas bingohalli. Ne molemmat käyttävät samaa ohjelmistoa, joten erot näiden kahden bingohallin välillä jäävät pieniksi.

Käytännössä voit pelata kummassa vain haluat. Tosin Unibet Bingo on hitusen helppokäyttöisempi ja muuta pelattavaa (hedelmäpelejä) on enemmän.

Maria Bingon uudet pelaajat saavat 100% bonuksen jopa 200€ asti.

Betsson Bingohalli

BingoSivustomme kolmas valinta on Betssonin bingohalli. Ruotsalainen Betsson tunnetaan luotettavana ja laadukkaana rahapelien tarjoana.

Betsson häviää kahdelle kumppanilleen ohjelmiston selkeydessä ja helppokäyttöisyydessä. Se on kuitenkin erinomainen valinta, jos haluat pelata bingon lomassa myös hedelmäpelejä ja muita kasinopelejä.

Betsson Bingon uuden pelaajan bonus on 30€ ilmaista pelirahaa, kun tekee 30 euron talletuksen.