Mobiilivedonlyönti

MobiiliveikkausLyötkö vielä vetoa kioskin tiskillä ja kärvistelet jonoissa yrittäen kuunnella muiden vedonlyöjien vinkkejä? Nyt viimeistään on aika päivittää tyyli nykyaikaan ja heittää vanhalla Nokialaisella vesilintua – älypuhelimen ja tabletin avulla lyöt vetoa vaikka laiturin nokasta!

Mobiiliveikkaaminen on varsin helppoa; suuntaat vain laitteen verkkoselaimella suosittelemamme vedonlyöntisivulle, luot tilin ja siirrät rahaa pankista tai luottokortilta pelitilille. Nettiveikkaustoimistot tarjoavat paljon paremmat kertoimet kuin suomalaiset palveluntarjoajat ja mobiiliveikkauksen ansiosta voit veikata voittajaa jopa kisakatsomosta käsin.

Parhaat sivut mobiiliveikkaukseen

Veikkaaminen mobiilisti

Mobiiliveikkaamiseen tarvitset joko älypuhelimen tai tabletin jossa on nettiyhteys, rekisteröidyn pelitilin jollekin suosittelemallemme veikkaussivustolle sekä tietenkin verkkopankkitunnukset tai luottokortin.

Tunnukset veikkaussivustolle voit luoda joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Tarvitset veikkaamiseen vain yhdet tunnukset per sivusto, eli voit hyvin rekisteröidä pelitilin ensin tietokoneella ja käyttää sivustoa sitten kännykällä tai tabletilla juuri luomallasi tunnuksella.

MobiiliveikkausParhaiten mobiiliveikkaus toimii, jos omistat iPhonen, iPadin tai Android-laitteen.

Tällä hetkellä Windows-puhelinten ja -tablettien sekä muiden laitteiden toimivuus mobiiliveikkauksessa on vielä hataralla pohjalla.

Tämän jälkeen täytyy pelitilille siirtää rahaa. Myös tämän voi tehdä halutessaan tietokoneella, mutta nykyisin veikkaussivustojen mobiilipalvelutkin tarjoavat toimivia rahansiirtoja. Lisää vedonlyönti mobiili talletus tavoista ja talletusten tekemisestä voit lukea sivulta Rahansiirrot rahapeleihin.

Sitten oletkin tehnyt kaikki tarvittavat esivalmistelut ja olet valmis mobiili vedonlyönti toimiin! Mobiilit veikkauspalvelut tarjoavat parhaimmillaan tuhansia kohteita ja mukana on niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin sarjoja – lähes jokainen palvelu tarjoaa vähintään La Ligan, jääkiekon MM-kisat, SM-liigan ja Veikkausliigan.

Muista, että itse mobiiliveikkaaminen on täysin kulutonta eikä siitä mene mitään ylimääräisiä ”palvelumaksuja”. Maksat vain verkko-operaattorillesi normaalin kännykkälaskun sekä käyttämästäsi nettiyhteydestä – rekisteröityminen veikkaussivustolle on myös 100% ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Kännykkä vai tabletti?

Mobiiliveikkauksessa näytön koko voi olla helpottava tai vaikeuttava tekijä. Kännykkä liikkuu helpommin mukana taskussa, mutta tabletin suurempi näyttö on mukavampi silmille ja suuremmalla näytöllä mobiilipalvelu saattaa olla helpompi käyttää.

Käytännössä laitteella ei ole väliä, sillä mobiiliveikkauksessa kännykkä ja tabletti toimivat yhtä hyvin.

Suurin kysymys tässä onkin oma mukavuutesi ja laitteen käyttöympäristö. Kotioloissa tabletti saattaa olla parempi laite, kun taas pelikentän laidalla kännykkä on koko ajan saatavilla vaikka povitaskussa.

Parhaiten jokaiselle näytölle mukautuvat mm. Unibetin ja Betssonin veikkauspalvelut – jos sinulta löytyy älypuhelin ja tabletti, voit testata näiden palveluiden toimivuutta molemmilla!

Live-vedonlyönti mobiililaitteella

Tätä nykyä moni veikkauspalvelu tarjoaa myös live-vedonlyöntiä. Live-kohteina esitettäviä otteluita tai pelejä voit veikata vielä silloinkin, kun ottelu on jo meneillään. Live-veikkaamisessa mobiilivedonlyönti loistaa entistäkin kirkkaammin, sillä mikäpä sen hienompaa kuin veikata tulosta matsista, jota olet juuri katselemassa.

Erinomaista live-veikkaamista tarjoavat esimerkiksi NordicBet, Guts ja SuperLenny. Mikä niistä on paras mobiili vedonlyönti palvelu? Sen päätät sinä!

Etsitkö bonuksia vedonlyöntiin? Siinä tapauksessa suosittelemme tutustumaan kasino-bonukset.comin veikkausbonuksiin, joista voit kerätä satojen eurojen arvoisia etuja!