Parhaat pokerihuoneet netissä

PokerihuoneetPelaa vain luotettavissa, suomenkielisissä & verovapaissa pokerihuoneissa. Muiden pokerihuoneiden valintaa saatat joutua katumaan myöhemmin.

Rahapelit.net auttaa sinua nyt valitsemaan parhaat pokerihuoneet.

Netissä on satoja pelipaikkoja ja tähän on nyt kerätty parhaiden pokerihuoneiden kärki: nämä sivustot toteuttavat asettamamme vaatimukset nettipokerin pelaamiseen.

Parhaat pokerihuoneet

Sivujen tarkemmat esittelyt

Unibet Pokeri

Pohjoismainen Unibet tarjoaa monenlaista laadukasta peliviihdettä ja sen nettipokeri on kokeilemisen arvoinen. Unibet on täysin suomenkielinen ja jos liityt kauttamme jäseneksi, saat Unibetin pokeriin 500€ ensitalletusbonuksen. Lisäksi saat 10 euroa aivan ilmaiseksi!

Unibetin pelialustana toimii Microgaming-ohjelmisto. Unibetin pokerin pelaaminen on on selkeää: peliohjelma on yksinkertainen, eikä tarjoile mitään ylimääräisiä kikkailuita. Kaikki huomio on siinä tärkeämmässä eli sujuvassa nettipokerissa.

Unibetiin pääset pelaamaan alta aikayksikön: siitä pitää huolen Unibetin suoraviivainen rekisteröitymisprosessi sekä vauhdikkaat talletukset esimerkiksi verkkopankilla tai luottokortilla.

Betsson Pokeri

Betsson Pokeri on Unibetin jälanjäljillä netin parhaan pokerihuoneen tittelistä kamppaillessa. Itse asiassa se on muutamalla mittarilla mitattuna netin paras. Ensinnäkin se tarjoaa yhden pokeriverkon sijasta peräti kaksi pokeriverkkoa: Ongame ja Entraction -pokerit. Kaksikosta Ongame on onnistunut kasvattamaan itsensä maailman suurimpien pokeriverkkojen joukkoon.

Voit siis valita kahden eri pokeriohjelmiston ja pelaajamassan väliltä, kun siirryt pelaamaan pokeria Betsson Pokeriin. Jos et tiedä kummasta aloittaa, aloit Betssonin normaalista pokerista eli Ongamesta (toinen pokeri, Entraction, on sivustolla nimellä Betsson Euro Tables).

Molemmat Betsson pokerin huoneet tarjoavat oman pokeribonuksensa, minkä ansiosta kokonaisetusi nousevat parhaimmillaan useisiin tuhansiin euroihin.

Betsafe Pokeri

Betsafe Pokeri on monessa suhteessa Betssonin pikkuveli, omistaahan sivuston sama yhtiö kuin Betssoninkin. Betsafe tarjoaa Ongame-pokeriverkon ohjelmiston ja poikkeuksellisen mittavat ensitallettajan edut.

Riippuen taitotasostasi voit valita ensitalletusbonuksesi Betsafella helposta 25€ bonuksesta aina jättimäiseen 1000€ arvoiseen jättikoitokseen asti. Kaikkiaan vaihtoehtoja on kahdeksan, joten voit valita tasan sen suuruisen bonuksen kuin haluat.

Pokerihuone.com

Kun listataan suomalaisille parhaiden sopivat pokerihuoneet, niin totta kai listaan täytyy lisätä jo vuodesta 2005 meitä suomalaisia palvellut pokerihuone.

Ihan Pokerihuone.com ei aivan laadussa pärjää yllä luetelluille pokerisivustoille mutta saitin takana on joukko suomalaisia pokeriaktiiveja, joista tunnetuimpana Aki Pyysing. Jos haluat tukea suomalaisen nettipokerin menestystarinaa, niin silloin pokerihuone.com on oiva valinta.

ComeOn Pokeri

ComeOn Poker on todellinen yllättäjä tämän päivän nettipokerissa. Se tarjoaa tyylikkään pokerihuoneen Cake-nimisessä, hieman muista listan vaihtoehtoja pienemmässä pokeriverkossa.

Viime aikoina suomalaiset ovat innolla liittyneet tähän Come Oniin, mikä sinänsä ei ole mikään ihme, sillä sen verran tavallista tyylikkäämmästä ja paremmin toimivasta sivustosta on kyse.

ComeOn Poker on erityisen hyvä valinta, jos haluat pelata sellaisessa pokerihuoneessa, jossa joka ikinen rahapelejä harrastava suomalainen ei ole vielä ehtinyt nuohota.