Netin rahapelien voitonmaksu

Voitonmaksu netin rahapeleissä on huomattavasti paremmin järjestetty kuin mihin olet taatusti törmännyt muualla.

Parasta netin rahapelien voitonmaksuissa on korkea palautusprosentti. Palautusprosentti kuvaa prosentuaalista osuutta, jonka keskimääräinen pelaaja saa takaisin voittojen myötä.

Netissä pelaat enemmän ja voitat ylivoimaisesti enemmän panoseurollasi. Ei siis enää ryöstölaitteita vaan kunnon voittomaatteja.

Luotettavia voitonmaksajia

Paras voitonmaksu

Nettipelien osalta parhaat palautusprosentit ovat yleensä saatavissa taitopeleissä. Taitopeleistä paras esimerkki on blackjack, jota pelaamalla optimaalisella taktiikalla palautusprosentti on miltei 100%. Käytännössä luku pyörii yli 99% valitun version mukaan (Blackjack-pelistä nettikasinot tarjoavat yleensä useita tai jopa paljon eri versioita, joissa voitonmaksu vaihtelee sääntöjen myötä).

Hedelmäpelit pyörivät voitonmaksun ja palautusprosentin osalta siellä n. 97% kieppeillä. Hedelmäpelit ovat puhtaita onnenpelejä, joten luku ei siksi ihan maksimissa voi ollakaan. Toisinaan yksittäisen hedelmäpelin pelaaminen voi olla hyvinkin kannattavaa. Esimerkiksi progressiiviset jättipotit hedelmäpeleissä voivat kasvattaa palautusprosentin hyvinkin korkeaksi ja ne voivat maksaa jopa miljoonien eurojen arvoisia jättipotteja. Esimerkiksi Mega Moolah ja Mega Fortune -hedelmäpeleistä on Suomeen saatu muutama usean miljoonan voitto.

Mihin nettipelien korkea palautus perustuu

Nettipelien voitonmaksu on korkea, verrattuna esimerkiksi Veikkauksen TV-peleihin, joissa palautusprosentti jää jopa alle 50%. Mihin korkea voitonmaksu perustuu?

Yksinkertaisesti on kyse siitä, että täysin automatisoidut ohjelmistot hanskaavat miljoonien pelaajien rahapelit helposti. Ei tarvita raskaita organisoita ja armeijaa työntekijöitä. Lisäksi voitot jaetaan nyt oikeaan kohteeseen, eli pelaajille, eikä mihinkään mystisiin avustuskohteisiin (eikä poliitikkojen voiteluun).

Netin rahapelit ovat edullisin tapa pelata uhkapelejä. Pelaajien panoksista lähes koko osuus jaetaan voittoina takaisin pelaajille, joka tarkoittaa kannaltasi useampia voittoja ja isompia potteja kuin koskaan aikaisemmin.