Betssonilta €200 000 arvoiset lahjat joulukuussa

10.12.2014

Betsson jakaa anteliaasti lahjoja joka päivä jouluun asti. Tarjolla on päivittäisiä etuja esimerkiksi vedonlyöntiin ilmaisten vetojen muodossa. Mutta kun pelaat Betssonin joulutarjouksia, saat mahdollisuuden myös todella suuriin palkintoihin: Karibian risteily, 1 000 € rahaa jouluostoksiin, 10 kpl iPad Air 2 -laitteita sekä ylimääräistä pelirahaa tilillesi. Hyödynnä edut ja osallistu joka päivä voittaaksesi osuutesi 200 000 euron joululahjoista!

Betssonin päivittäisen joulukalenteritarjouksen löydät sivuston promot-osiosta. Klikkaa joulukalenteri-linkkiä ja tarkista päivän etu. Esimerkiksi 9. joulukuuta tarjolla oli vedonlyöjille 10 euron riskitön live-veto. Tekemällä 20 euron vedon illan Mestarien liigaan, luvassa oli 10 euron riskitön live-veto seuraavan illan Mestarien liiga -otteluun.

Joulukuun päivän lahjoina on kaikkiaan jopa 200 000 euron palkinnot. Esimerkiksi 5. päivä joulukuuta Betsson jakoi 10 kpl 1 000 euron prepaid-maksukorttia eksklusiiviseen shoppailuun. Joulupäivään asti kestävässä lahjakampanjassa jaossa on myös mm. Karibian risteily ja iPad Air 2 -tabletteja.

Tsekkaa Betssonin joulukalenterin etu päivittäin aina joulupäivään asti!