Betssonin kesäkampanjat jatkuvat huikein eduin

21.8.2017

BetssonBetsson Casinolla kesä jatkuu alati aurinkoisena, vaikka sateet meitä täällä Suomessa piiskaisivatkin. Jo hetken aikaa voimassa ollut päivittäisten palkintojen kampanja on edelleen käynnissä ja kourapelistä voit napata joka päivä mm. ilmaiskierroksia, talletusbonuksia tai käteishyvityksiä. Nyt kuitenkin soppaan lisättiin myös jännittävä Emoji Planetin julkistus ja kaikki siihen liittyvät edut!

NetEntin uutuuspeli Emoji Planet julkaistaan siis pian ja nyt pelaajilla on mahdollisuus lunastaa Betssonilta osuus hulppeasta 50 000 ilmaiskierroksen palkintopotista. Osallistumiseksi vaaditaan visiitti kampanjan sivulla, klikkaus “Aloita tästä” -napista ja vähintään 100 euron panostus valikoituihin peleihin kampanjan aikana. Valittuja pelejä ovat Starburstin lisäksi Gonzo’s Quest, Wolf Cub, Blood Suckers II, Flowers, Fruit Shop, Jungle Spirit, Butterfly Staxx ja Jack and the Beanstalk.

Lisäksi vielä tänään ja huomenna voi kerätä ylimääräisiä kierroksia kampanjapeleihin; jos panostat kunakin päivänä vähintään 25€ yllä mainittuihin peleihin, niin saat tänään heti 50 spinniä Blood Suckers II -slottiin ja huomenna 50 kierrosta Starburstiin.

Huomioi, että panostaminen ei tarkoita samaa kuin talletus. Vaikka tallettaisit vain 20€, niin voitoista riippuen sinulla on mahdollisuus tuonkin summan turvin panostaa peleihin vaaditun 100 euron verran, jotta olisit mukana Emoji Planet -kampanjassa.

Hymyile – Emojit ovat pian täällä!