Hae ilmaiskierroksia NetEntin peliin Berryburst

24.8.2018

BetssonNetEnt on luonut uuden klassikon: Berryburst, joka on ikään kuin marjaisampi jatko-osa Starburstille! Jos siis pidät Starburstista, niin pidä hatustasi kiinni, sillä Berryburstissa meno kiihtyy ja voitot kovenevat. Peliä voit pelata Betsson Casinolla.

Berryburst on viisirullainen ja kolmerivinen hedelmäpeli, jossa on kaksi erikoistoimintoa: leviävät wildit ja cluster pays -maksumenetelmä. Kun siis saat jokerin mihin tahansa viidestä rullasta, leviää se koko rullan pituiseksi ja antaa uusintapyöräytyksen. Sama toistuu, jos uusintapyöräytyksellä saat uuden jokerin. Cluster pays taas tarkoittaa sitä, että jos saat vähintään viiden symbolin katkeamattoman ryhmän mihin tahansa pelialueelle, niin siitä maksetaan voittotaulukon mukainen palkkio.

Hauskaa uutuuspeliä pääsee pelaamaan muun muassa Betssonilla, joka tarjoaakin nyt jopa 100 ilmaiskierrosta napattavaksi. Mutta ole nopea – tämä tarjous on pian ohi! 23.-26.8. välisenä aikana voit lunastaa 25-100 ilmaiskierrosta joka kampanjapäivä; saat 25 kierrosta tallettamalla ja pelaamalla 25€ edestä, 50 kierrosta kun talletat ja pelaat 50€ ja niin edelleen.

Klikkaa nyt itsesi Betssonille ja pelaa uutta kuolematonta klasikkopeliä!