Kerää lumipalloja ja päivittäisiä palkintoja Casumolla

30.11.2017

CasumoLumet eivät ole ehkä vielä tulleet Suomessa jäädäkseen, mutta se ei estä lumisotaan ryhtymistä Casumolla! Kun kirjaudut tänään Casumolle, niin saat heti päivittäisen palkintoarkun. Arkku voi sisältää ilmaiskierroksia tai talletusbonuksia. Kun keräät viikon sisällä neljä lumipalloa, niin olet mukana Superlumipallon viikkoarvonnassa.

Päivittäisen palkintoarkun voi päivittää hopeiseen, kultaiseen tai jopa timanttiseen arkkuun sen mukaan, kuinka suuren ensitalletuksen tekee sinä päivänä. Viikon Superlumipallo-palkinnon voi napata, jos korottaa puisen palkintoarkun vähintään kolme kertaa viikossa. Viikkoarvonnassa on aina yhteensä 10 000€ arvosta palkintoja, jotka voivat olla joko raha- tai tavarapalkintoja. Tavarapalkintojen listalta löytyykin mm. Sansibarin ja Tansanian safari, Man Cave-paketti ja 2018 Harley-Davidson Street 750 -moottoripyörä.

Casumon Superlumipallo-kampanja jatkuu aina 14. tammikuuta asti, joten ei muuta kuin keräämään arkkuja, hankkimaan lumipalloja ja jännäämään palkintoarvontoihin!