Lyö vetoa Super Bowlista NordicBetillä

1.2.2018

NordicBetSuper Bowl LII pelataan su-ma välisenä yönä 3.-4. helmikuuta. Jos lyöt 20€ tai suuremman vedon pelistä NordicBetillä, niin saat seuraavana maanantaina yllätyspalkinnon joka voi olla ilmaisveto, riskitön veto tai käteistä rahaa.

Osallistut kampanjaan helposti: lyö vain millä tahansa kertoimella vähintään 20 euron arvoinen veto Super Bowliin ja olet mukana kampanjassa. Maanantaina 5. helmikuuta saat tietää mikä on oma yllätyspalkintosi! Kuusi pelaajaa voittaa kukin 500€ käteispalkinnon, jonka lisäksi pelaajille jaetaan 3€, 20€, 100€ ja 500€ riskittömiä vetoja sekä 10€, 50€, 200€ ja 500€ ilmaisvetoja.

Jokavuotinen amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelussa New England Patriots kohtaa Philadelphia Eaglesin. Tämän uutisen kirjoittamishetkellä voittajaksi veikataan New England Patriotsilla kertoimella 1.52, ja Philadelphian kotkien voitolle on merkitty kerroin 2.70. Jos pelkän loppuottelun voittajan veikkaaminen tuntuu liian tylsältä, niin voit heittää veikkauksia myös Donald Trumpin osallistumisesta peliin, unohtaako Pink ainakin yhden sanan kansallislaulusta, tai minkä väristä on neste jota kaadetaan voittaneen joukkueen valmentajan päälle.

Super Bowl LII alkaa klo 17:30 paikallista aikaa. Suomesta käsin ottelua voi seurata mm. Viasatin urheilukanavilla klo 01:00 maanantain ja sunnuntain välisenä yönä.