Nappaa liput Eurooppa-liigan finaaliotteluun

1.5.2017

SuperLennyEurooppa-liigan finaalipeli käydään Tukholmassa 24. toukokuuta. Kisojen seuraaminen televisiosta on toki ihan mukavaa, mutta nyt [superlenny type=”review”]SuperLennyllä[/superlenny] veikkaaminen voi normaalin voiton lisäksi viedä sinut paikan päälle seuraamaan ottelua katsomoon. Voit lunastaa yhden arvan vaikka joka päivä aina kampanjan päättymispäivään, eli 7. toukokuuta, asti.

[superlenny type=”newsbutton”]Tästä pelaamaan SuperLennylle![/superlenny]

Saat siis yhden arvan joka kerta, kun lyöt päivän aikana yhden vähintään 25 euron arvoisen vedon SuperLennyn veikkauspalvelussa. Kohteen kertoimen täytyy olla 1.5 tai isompi. Useampia saman päivän aikana lyötyjä samanlaisia vetoja ei oteta lukuun – tällä pyritään hieman tasoittamaan arpojen lukumäärää. Eli jos teet tästä päivästä lähtien yhden ehtojen mukaisen vedon päivässä SuperLennyllä, niin ehdit kerätä vielä yhteensä seitsemän arpalipuketta.

Onnekkain voittaja lähtee ystävänsä kanssa Tukholmaan, jossa luvassa on ottelulippujen ja hotelliyöpymisten lisäksi mm. live-viihdettä, tv-lähetys, otteluohjelmat sekä ruokailut. Tämän palkinnon ohella arvotaan yhteensä 139 kappaletta ilmaisvetoja, joiden arvo on 10-100 euroa.

Ota suunta Tukholmaan SuperLennyltä!