Osallistu Mr Greenin tarjoamalle kevätretkelle!

16.3.2015

Kevät saa Mr Greenin koneen käyntiin ja sen huomaa. Vihreä herrasmies on kyhännyt kokoon hyvin hulppean kampanjan, jota ei touhun ja toiminnan puutteesta voi moittia. Samaan syssyyn antelias Mr Green arpoo jopa 200 uniikkia Mr Green -polkupyörää!

Mr Greenin kevätretki alkaa maanantaina 16. maaliskuuta ja kestää 21 päivää päättyen 5. huhtikuuta. Retkellä käydään vähän joka kolkassa ympäri maailmaa, kunnes pysähdytään kohteeseen. Nämä pysäkit sijaitsevat monille tutuissa paikoissa ja niitä on takuulla jokaiseen makuun tarjolla. Jokaisella pysäkillä pysähdytään kahmimaan myös päivän bonus. Se mikä se milloinkin on, selviää vasta kyseisenä päivänä. Mr Green kuitenkin tohtii paljastaa, että matkan varrella on ainakin ilmaiskierroksia, käteisarvontoja, turnauksia ja Extra-kierroksia.

Kevätretken kuluessa Mr Green arpoo 200 kappaletta käsintehtyjä uniikkeja ja upeita Mr Green -polkupyöriä. Jos mielit yhden ainutlaatuisen menopelin itsellesi, rekisteröidy mukaan joka viikko kevätkampanjan aikana ja talleta ja pelaa vähintään 20 euroa viikottain.

Mr Greenin Kevätretki-kampanjaa koskevat netticasinon säännöt ja ehdot, jotka ovat luettavissa Mr Greenin Kampanjat-sivuilta.