Parhaat kertoimet netissä

Kaikkien rahapelaajien tapaan myös me vedonlyöjät hyödymme suunnattomasti netin olemassaolosta. Nyt sinulla on mahdollisuus löytää mitä tahansa kohteita ympäri maailmaan parhain mahdollisin kertoimin 24/7.

Vedonvälittäjien automaatisoidut ohjelmistot takaavat, että vedonlyönnin kulut pysyvät matalana ja mahdollistavat sinulle parhaat kertoimet.

Parhaat sivut nettivedonlyöntiin

1
Lue arvostelu
200€ bonus
Pelaa
2
Lue arvostelu
200€ bonus
Pelaa
3
Lue arvostelu
1000€ bonus
Pelaa
4
Lue arvostelu
200€ bonus
Pelaa

Netin turvallisia vedonvälittäjiä

Netissä pääset pelaamaan suoraan maailman suurimpien vedonvälittäjien sivuille, sellaisten kuin Betfair, joka on tämän hetken isoin vedonlyöntisivusto. Isoudesta on se hyöty, että suuren pelaajamassan omaavat sivustot voivat polkea kuluja entisestään sekä käyttää enemmän asiantuntijoita, jolloin he uskaltavat antaa asiakkailleen jopa uhkarohkean hyviä kertoimia.

Isous ei ole ainoa hyvä parhaita kertoimia etsiessä. Sivuston lokalisointi eli omalle erityisalueelleen keskittyminen on tärkeätä. Esimerkkinä käy hyvin juuri Suomi, joka on jääkiekon luvattu maa. Ei tarvitse mennä kovinkaan paljon etelämmäksi, kun kiinnostus jääkiekkoa kohtaan heikkenee.

Tässä kohtaa esiin marssivat Unibet vedonlyönnin ja Betsson vedonlyönnin kaltaiset Pohjoismaista lähtöisin olevat sivustot, jotka osaavat arvostaa jääkiekon ystäviä. Siksipä löydät jääkiekon MM -jääkiekkokisojen kohteet esimerkiksi Unibetiltä.

Miten kertoimet syntyvät?

Kertoimien laskeminen perustuu todennäköisyyksiin. Kerrointa laskiessa otetaan huomioon useiden seikkojen vaikutus mahdolliseen lopputulokseen, joten laskijan tulee olla perehtynyt sekä lajiin, että tarkkailun alla olevaan joukkueeseen. Perusteena kertoimille ovat muun muassa joukkueen kokoonpano, vastustaja, sairastumiset joukkueen sisällä, joukkueen taktiikka, viimeaikainen motivaatio ja monet muut seikat.

Todennäköisyys joukkueen voittoon lasketaan prosentteina ja tulos muutetaan todennäköisyyden käänteisluvuksi. Koska vedonlyöntisivusto haluaa asetetuista panoksista myös voittoa, pudotetaan laskettu kerroin vielä hieman matalammaksi. Veikkaus muun muassa nappaa panoksesta noin kymmenen prosentin siivun. Kertoimet lasketaan aina kotivoitoille, vierasvoitoille sekä tasapelille. Joskus kertoimet ovat vaihtelevia, eli sen suuruus vaihtuu sen mukaan, miten aktiivisesti mitäkin joukkuetta pelataan.

Harjaantuneemmat veikkaajat etsivät ylikertoimia, jotka ovat korkeampia kuin tuloksen todennäköisyys. Ylikertoimet ovat aina pelaajan omaa arviota, mutta arvion osuessa oikeaan, voitto on erittäin makea. Ylikerrointen löytäminen vaatii harjaantunutta pelisilmää, mutta mikäli tällainen kyky löytyy itseltä, ei muunlaisilla kertoimilla kannata edes pelata.

Nettiveikkaaminen on mukavaa ja usein myös kannattavaa ajankulua urheilun ystäville. Ulkomaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat usein paremmat kertoimet kuin kotimainen palveluntarjoaja ja mahdollisuus ylikertoimiinkin on näissä suurempi, sillä monet suomalaisille tutut lajit ovat ulkomailla vieraampia ja näin kertoimien laskeminenkin on hieman hankalampaa. Tästä hyvänä lajiesimerkkinä on muun muassa salibandy.

Veikkausta tarjoavia palveluita on useita. Toiset keskittyvät pelkästään vedonlyöntiin, toisilla taas veikkauspalvelu tulee nettikasinon kylkiäisinä. Sivustoihin ja niiden tarjoamiin kertoimiin kannattaa tutustua ajatuksella. Paras vedonlyöntipalvelu on lisensioitu, suomenkielinen ja verovapaa.