Pelaa iGamella ja voit pian huristella uudella Teslalla

29.8.2017

igameiGamen kuumin kampanja on alkanut! Nyt tallettamalla ja pelaamalla asiakkaat osallistuvat samalla arpajaisiin, jossa pääpalkintona on upouusi Tesla Model S. Auto on kuin unelma; luksusta arkeen tuovat muun muassa autopilotti, 17″ kosketusnäyttö ja WLAN-internetyhteys.

Autokuumeen iskiessä on siis paras tehdä vähintään 10 euron arvoinen talletus iGamelle, sillä kyseisellä summalla saa jo yhden arpalipukkeen. 50 euron talletuksella saa viisi arpaa, sadan euron talletuksella kymmenen ja niin edelleen. Kampanja on voimassa 31. tammikuuta 2018 asti, joten siihen asti kaikki kerätyt arvat parantavat voittomahdollisuuksia.

Joka viikko pelaajalle myös lähetetään sähköposti, jossa ilmoitetaan siihen mennessä kerättyjen arpojen määrä. Huomaa kuitenkin, että talletetut rahat tulee kierrättää iGamella vähintään kerran ennen kotiutusta – muuten osallistuminen diskataan. Eli pelkkää talletusta ei kelpuuteta mukaan.

Jos et ole vielä iGamen asiakas, niin nyt viimeistään kannattaa suunnata kyseiselle kasinolle. Saat nimittäin rekisteröitymislahjana yhteensä 450 ilmaiskierrosta ilman talletusta peliin Fire Joker ja sen päälle vielä voit lunastaa yhteensä 250 ilmaiskierrosta talletuksille (100 ilmaiskierrosta Butterfly Staxxiin ja 150 ilmaiskierrosta Starburstiin). Lue tarkemmat ohjeet iGamen kampanjasivulta.