Parhaat pokerihuoneet netissä

PokerihuoneetPelaa vain luotettavissa, suomenkielisissä & verovapaissa pokerihuoneissa. Muiden pokerihuoneiden valintaa saatat joutua katumaan myöhemmin.

Rahapelit.net auttaa sinua nyt valitsemaan parhaat pokerihuoneet.

Netissä on satoja pelipaikkoja ja tähän on nyt kerätty parhaiden pokerihuoneiden kärki: nämä sivustot toteuttavat asettamamme vaatimukset nettipokerin pelaamiseen.

Parhaat pokerihuoneet

Sivujen tarkemmat esittelyt

Unibet Pokeri

Pohjoismainen Unibet tarjoaa monenlaista laadukasta peliviihdettä ja sen nettipokeri on kokeilemisen arvoinen. Unibet on täysin suomenkielinen ja jos liityt kauttamme jäseneksi, saat Unibetin pokeriin 500€ ensitalletusbonuksen. Lisäksi saat 10 euroa aivan ilmaiseksi!

Unibetin pelialustana toimii Microgaming-ohjelmisto. Unibetin pokerin pelaaminen on on selkeää: peliohjelma on yksinkertainen, eikä tarjoile mitään ylimääräisiä kikkailuita. Kaikki huomio on siinä tärkeämmässä eli sujuvassa nettipokerissa.

Unibetiin pääset pelaamaan alta aikayksikön: siitä pitää huolen Unibetin suoraviivainen rekisteröitymisprosessi sekä vauhdikkaat talletukset esimerkiksi verkkopankilla tai luottokortilla.

Betsson Pokeri

Betsson Pokeri on Unibetin jälanjäljillä netin parhaan pokerihuoneen tittelistä kamppaillessa. Itse asiassa se on muutamalla mittarilla mitattuna netin paras. Ensinnäkin se tarjoaa yhden pokeriverkon sijasta peräti kaksi pokeriverkkoa: Ongame ja Entraction -pokerit. Kaksikosta Ongame on onnistunut kasvattamaan itsensä maailman suurimpien pokeriverkkojen joukkoon.

Voit siis valita kahden eri pokeriohjelmiston ja pelaajamassan väliltä, kun siirryt pelaamaan pokeria Betsson Pokeriin. Jos et tiedä kummasta aloittaa, aloit Betssonin normaalista pokerista eli Ongamesta (toinen pokeri, Entraction, on sivustolla nimellä Betsson Euro Tables).

Molemmat Betsson pokerin huoneet tarjoavat oman pokeribonuksensa, minkä ansiosta kokonaisetusi nousevat parhaimmillaan useisiin tuhansiin euroihin.

Betsafe Pokeri

Betsafe Pokeri on monessa suhteessa Betssonin pikkuveli, omistaahan sivuston sama yhtiö kuin Betssoninkin. Betsafe tarjoaa Ongame-pokeriverkon ohjelmiston ja poikkeuksellisen mittavat ensitallettajan edut.

Riippuen taitotasostasi voit valita ensitalletusbonuksesi Betsafella helposta 25€ bonuksesta aina jättimäiseen 1000€ arvoiseen jättikoitokseen asti. Kaikkiaan vaihtoehtoja on kahdeksan, joten voit valita tasan sen suuruisen bonuksen kuin haluat.

Pokerihuone.com

Kun listataan suomalaisille parhaiden sopivat pokerihuoneet, niin totta kai listaan täytyy lisätä jo vuodesta 2005 meitä suomalaisia palvellut pokerihuone.

Ihan Pokerihuone.com ei aivan laadussa pärjää yllä luetelluille pokerisivustoille mutta saitin takana on joukko suomalaisia pokeriaktiiveja, joista tunnetuimpana Aki Pyysing. Jos haluat tukea suomalaisen nettipokerin menestystarinaa, niin silloin pokerihuone.com on oiva valinta.

Yhteenveto

Suomalaisille pokerin ystäville on nykypäivänä tarjolla runsaasti hyviä vaihtoehtoja, mitä tulee nettipokeriin. Myös suomalaista peliseuraa löytyy runsaasti, sillä pokerihuoneet ovat havahtuneet suomalaisten potentiaaliin ja tarjoavat nyt palvelujaan suomalasille lokalisoituina.
Hyvän pokerihuoneen tunnistaa sivuston selkeydestä, lokalisoinnista sekä lisenssistä. Kun nämä asiat ovat kunnossa, on pelaaminen helppoa ja turvallista ja voittojen kotiuttaminen käy näppärästi. Mikäli kotiutat voittosi ETA-alueella toimivalta sivustolta, ei sinun tarvitse maksaa niistä lainkaan veroja.

Loppu on omista mieltymyksistäsi kiinni. Paras pokerihuone on se, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi pelaajana.

Jos olet vasta aloittelemassa uraasi nettipokerin parissa, kannattaa harjoittelu aloittaa videopokeripeleillä, joita voi riskittömästi pelata myös leikkirahalla. Kun strategia on hallussa ja itseluottamus kasvaa, voit siirtyä mieleisellesi pokerihuoneelle ja aloittaa pelaamisen pienten panosten peleissä.

Älä myöskään unohda pokeribonuksia! Sivustot tarjoavat erilaisia ja erisuuruisia bonuksia, joten vaihtoehtojen viidakkoon on helppo hukkua. Paras bonus on se, joka vastaa sinun tarpeitasi: Pelaatko mieluummin pienellä vai suurella panoksella, houkuttelevatko pokeriturnaukset vai käteispelit? Bonusta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, toimiiko se juuri sinun pelityylisi kanssa. Kiinnitä huomiota siihen, kuinka suuri bonus on prosentuaalisesti ja kuinka nopeasti bonusraha kertyy haluamallasi panoksella. Jos mobiilipokeri kiinnostaa, monet sivustot tarjoavat omia tarjouksia juuri mobiilipelaajille.

Onnea ja menestystä pokeripöytään!