Spinnaa ja kahmaise liput Isle of MTV -tapahtumaan!

17.5.2016

Mr Green musiikkifestaritMr Green ja MTV ovat taas lyöneet hynttyyt yhteen ja tämä tarkoittaa sitä, että Mr Green on tänäkin vuonna MTV:n Isle of MTV -tapahtuman virallinen yhteistyökumppani. Isle of MTV on vuosittain Maltalla järjestettävä musiikkitapahtuma, jossa kohtaavat supersuositut artistit aivan huikeissa maisemissa keskellä sinistä välimerta. Tänä vuonna karkeloissa nähdään mm. Steve Aoki, Jess Glynne sekä Wiz Khalifa.

Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä Maltalle ja nähdä nämä upeat musiikin ammattilaiset itse paikan päällä ja vielä kaiken lisäksi Mr Greenin piikkiin. Nappaa voittopaketti ja saat menopaluu lennot välille Suomi-Malta, kuljetukset lentokentälle ja pois, majoituksen Maltalla neljän tähden hotellissa, VIP-liput Isle of MTV -konserttiin ja kahden hengen illallisen huippuravintolassa.

Matka Isle of MTV:lle alkaa tästä!

Kilpailuun osallistuminen on niin helppoa, että sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin tallettaa pelirahaa casinolle! Talleta ja spinnaa mitä ikinä mielit ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Osallistumisaika on 3.5 – 3.6, joten tee talletuksesi tällä aikavälillä.