Unibet pokerissa parannetut haasteet

9.2.2015

Unibet on jälleen uudistanut kuukausittaisia pokerihaasteitaan, ja tällä kertaa voitettavia palkintoja on hieman parannettu. Perinteisten Sit & Go- ja MTT-lipukkeiden lisäksi tarjolla on nyt myös 100bb:n Cash Game -lippuja. Pelitasollasi ei taaskaan ole merkitystä, vaan voit suorittaa haastetehtäviä helposti sillä tasolla, minkä tunnet itsellesi parhaaksi.

Unibet pokerin helmikuun haasteet koostuvat neljästä askelmasta. Aloita ensimmäiseltä askelmalta, jonka kolmiosaisen haasteen suoritat nopeasti ja tienaat 1 euron arvoisen sittari-lipukkeen. Toisen askelman haastetehtävänä on tuplata 100bb:n aloitusstäkki käteispelissä kahtena päivänä peräkkäin. Palkintona on lippu Custom Avatar -freerolliin.

Kolmas askelma on niinikään simppeli: katso vähintään 20 floppia käteispelissä joko lauantaina tai sunnuntaina. Palkintona tästä saat 4 euron MTT-lipukkeen. Neljäs askelma palkitsee sinut isosti, sillä suorittamalla tämän haasteen saat 100 big blindin arvoisen lipukkeen pelaamallesi tasolle joko NL- tai PLO-pöytään. Suorittamalla tämän esimerkiksi NL200-tasolla, ansaitset 200 euron arvoisen lipukkeen!

Siirry nyt Unibet pokeriin ja aloita helmikuun haasteiden suorittaminen.