Voita Rokkistara-elämys Mr Greeniltä

11.11.2016

Mr GreenNyt on aika harjoitella ilmakitarataitoja, nahkahousujen pukemista ja luksusluokan elämäntyyliä, sillä Mr Green on pamauttanut käyntiin uuden Rokkitähti-skaban! Kisan päävoittona on upea elämys rokkitähtenä Lontoon sykkivässä menossa höystettynä muun muassa helikopterilennoin, keikkalipuin ja viiden tähden hotelliyöpymisin.

Rokkistara-kisassa arpoja kerätään pelaamalla kampanjapelejä, joita ovat Motörhead-, Jimi Hendrix- ja Guns N’ Roses -slotit. Kun olet pyöräyttänyt jotakin näistä pelistä 50 kertaa vähintään 0.20€ panoksella, niin saat yhden arpalipun. Voit päivittäin kerätä arpoja jopa 50 kappaletta.

Kampanjan päättyessä 16. marraskuuta kaikki lipukkeita keränneet osallistuvat suurarvontaan, jossa on jopa 5 000 palkintoa. Pääpalkinto on kahden hengen matka Lontooseen ja matkan arvo on muikeat 6 000€. Palkintoon sisältyvät edestakaiset lentoliput, lentokenttäkuljetukset, kolmen yön hotelliyöpymiset aamiaisineen, liput vapaavalintaiseen konserttiin, helikopterilennätys, illallinen Roadhouse-ravintolassa, Oyster-matkakortit viikonlopuksi sekä 2 000 euroa taskurahaa.

Sijat 2.- 100. palkitaan erilaisin rahapalkinnoin ja sijat 101.-5000. ilmaiskierrospakettein.

Skaba päättyy 17. marraskuuta kello 00:59, joten nyt on aika ottaa suunta vihreän herrasmiehen kasinolle!